Naročila in svetovanje
030 22 11 33

FAQ


Spodaj smo vam pripravili nekaj splošnih vprašanj, ki so nam jih že zastavili naši uporabniki. Vprašanja bomo redno dodajali in tudi nanje odgovarjali da bi vam ta tema že čimbolje pomagala razložiti več informacij o storitvi Entro.

Kaj je Entro?

Entro je spletna storitev, namenjen podpori in pokrivanju vseh poslovnih procesom malih in srednje velikih podjetij. Omogoča hiter in natančen pregled poslovanja podjetja iz kjerkoli in kadarkoli. Za pričetek uporabe ne potrebujete drage infrastrukture vendar le preprosto informacijsko napravo (prenosni računalniki, tablični računalniki, modernejši mobiteli,..itd) in dostop do spleta.

Prednosti uporabe poslovno informacijskega sistema v vašem podjetje so:

večja preglednost poslovnih procesov,

zmanjšanje stroškov računovodstva,

evidenca dostopna 24ur na dan, 7 dni na teden od kjerkoli,

preprosta integracija s spletno stranjo in spletnimi trgovinami Entro,

enostavna širitev poslovanja v tujino

možnost integracije s spletnimi trgovinami drugih proizvajalcev

Še danes naročite pakete Entro in zmanjšajte stroške poslovanja vašega podjetja.


Kateri paket je najprimernejši zame?

Vsi paketi Entro so oblikovani tako da vam ponudijo enostavne dobre rešitve. Če nimate ideje kateri paket je pravšnji za vas pokličite naše stokovnjake in z vesljem vam bodo pomagali izbrati pravega. V primeru izobra paketov EntroMini in EntroMidi je možna nadgradnja kadarkoli.


Kako vem ali je Entro prava rešitev za moje računovodsko poslovanje?

Zelo preprosto. Entro je nadgradnja zelo uspešnega spletnega portala potninalog.si in je oblikovan po podbnem in enostavnem konceptu. Prednosti našega programa so predvsem v enostavnosti uporabe in smselni postavtvi elementov znotraj programa.


Kako naročim Entro pakete?

Entro pakete lahko naročite preko telefonske številke 030-221-133 ali preko elektronskega naslova info@entro.si


Kako in kdaj lahko začnem z uporabo?

Entro lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli vse kar potrebujete je le dostop do brskalnika, internetno povezavo in uporabniško ime ter geslo. Uporabniško ime in geslo prejmete po naročilu storitev, takrat prejmete tudi pogodbo v elektronski obliki, pogodbe natisnete in podpišete ter v dveh enakih izvodih in pošljete na naslov našega podjetja. Po prejetju vaše podpisane pogodbe bomo vaše uporabniško ime aktivirali in postavili spletno vizitko, katalog ali spletno trgovino.Novice iz sveta računovodstva in financ
Nova generalna direktorica za javna plačila
 V Ljubljani je 25. julija 2013, Vlada Republike Slovenije izbrala novo generalno direktorico za javna plačila v ministrstvu za finance, Uprave Republike Slovenije,  mag. Aleksandro Miklavčič. Imenovana je bila za dobo petih let, funkcija pa stopi v veljavo s 1.8.2013.
Preberi več >
Kilometrina

Preverite, koliko znaša kilometrina za prevoz na službenem potovanju in kilometrina za prevoz na delo in z dela.

Preberi več >
Vlada se je seznanila s čistopisom predloga Zakona o Slovenskem državnem holdingu.
Vlada RS se je 30. redni seji, ki je potekala 20. septembra 2012, seznanila z informacijo glede čistopisa predloga Zakona o Slovenskem državnem holdingu. Predlog zakona je že v zakonodajnem postopku v Državnem zboru, na odboru za finance in monetarno politiko pa je bil obravnavan 16. julija letos. Po seji delovnega telesa je bila sklicana delovna skupina predstavnikov parlamentarnih poslanskih skupin, ki je besedilo predloga zakona bistveno spremenila in zato se vlada seznanja s čistopisom predloga zakona, kot je bil dogovorjen v okviru delovne skupine.
Preberi več >
Obdavčitev pripisanega dobička v d.n.o. je zakonita >
Vlada sprejela Predlog zakona o ukrepih Republike Slovenije za krepitev stabilnosti bank >
Delovne migracije, Slovenija, 2011 - končni podatki >
Temeljna obrestna mera za maj 2012, Slovenija - končni podatki >
Predlog Zakona o spremembah in dopolnitvah Zakona o davku na dodano vrednost – skrajšani postopek (24.4.2012) >
Povprečne mesečne plače - februar 2012 >
Vlada je sprejela odgovor RS na uradni opomin glede skupnega sistema DDV >