Naročila in svetovanje
030 22 11 33

Rešitve


Entro je spletna storitev, namenjena podpori in pokrivanju vseh poslovnih procesov malih in srednje velikih podjetij. Omogoča hiter in natančen pregled poslovanja podjetja iz kjerkoli in kadarkoli. Za pričetek uporabe ne potrebujete drage infrastrukture, ampak le preprosto informacijsko napravo (prenosni računalniki, tablični računalniki, modernejši mobiteli,..itd) ter dostop do spleta.

Spletne rešitve:

Urejevalni vsebine (CMS) - je sistem spletnih modulov, ki omogočjo urejanje in vzdrževanje vsebine spletnih strani brez kakršnega koli znanja programiranja. Urednik spletne strani ali spletne trgovine lahko samostojno spreminja besedila, slike in druge elemente spletne strani.

CMS sistem sestavljajo moduli:


Spletna vsebina

Je modul, ki vam omogoča preprosto urejanje vsebine na spletni strani, poleg preprostega urejanja vsebine pa vam naš urejevalnik ponuja še vpis ključnih besed, meta opise, urejanje povezave in vnosa naslova menija. Preprosto lahko dodajate nove vsebine, katerim lahko dodajate tudi multimedijske vsebine (youtube,..).

Novice

Modul novic vam omogoča preprosto dodajanje novih kategorij. Novicam lahko tudi določite čas objave, avtorja, lokacijo, podnaslov,... Novice po končani objavi same preidejo v arhiv novic in vam tako olajšajo preglednost na spletni strani.

Ankete

Modul vam omogoča preprosto izdelavo anket in analizo le teh. Ankete lahko časovno omejite in jim dodelite tudi nekatere kategorije (spol,..). Analiza ankete vam omogoča spremljanje zadovoljstva vaših obiskovalcev in potencialnih kupcev vaših storitev ali produktov.

Galerije

Pri galerijah vam naša spletna rešitev omogoča preprosto dodajanje novih galerij, urejanje že narejenih galerij in dodajanje slik v galerije. Galerije imajo že predpripravljene nastavitve, ki vam slike že same oblikujejo na primerno velikost ter jih umestijo v vaš oblikovalski predlog. Galerijo lahko zelo preprosto in hitro vstavite kamorkoli v vsebino, na spletni strani.

Spletne pasice

Na spletni strani ali v spletni trgovini imate že vnaprej pripravljena mesta za spletne pasice, ki jih preko modula zanje preprosto, le z nekaj kliki, zamenjate in tako vaše obiskovalce obvestite o novem dogodku, akciji ali drugem, za obiskovalce, zanimivem dogodku.

Spletni katalog

Aplikacija oblikovana za majhne podjetnike, uvoznike in druge saj lahko svoj katalog v .pdf obliki z samo nekaj kliki pretvorite v spletni katalog. Ob koncu, ko imate katalog pretvorjen pridobite povezavo, ki jo lahko pošljete svojim partnerjem, strankam in drugim in jih tako obvestite o svojih novostih.

Spletno računovodstvo

Sistem spletno računovodstvo vam nudi ugodno spletno aplikacijo za nadzor poslovanja vašega podjetja. Za nadzor poslovanja vašega podjetja ne potrebujete več drage infrastrukture vendar le spletni brskalnik in internetni dostop.

Spletno računovodstvo vam nudi spodaj napisane module:Prejeti računi

V evidenco prejetih računov lahko vnašate partnerje, specifikacijo ddvja in dodajate priponke. Prejetim računom lahko spreminjate statuse in dodajate datume zapadlosti. Računi se vam bodo, za boljši pregled, v primeru zapadlosti barvno obravali. Na koncu evidence se vam bo izpisala tudi točna specifikacija dolgov do dobaviteljev.


Izdani računi

Modul vam omogoča izdajanje računov, pregled evidence računov in razvrščanje po terjatvah. Prav tako vam modul nudi tudi barvno obarvanost računov, ki so prekoračili rok plačila.


Prevzemnice

Ob prevzemu blaga vam modul omogoča, da lahko vaš skladiščnik izda prevzemnico na mestu prevzema, istočasno pa vaše računovodstvo že knjiži prevzem v svoje zaloge. Prav tako lahko svoje skladišče vodite tudi v sistemu Entro, saj s prevzemnicami polnite vaše virtualno skladišče.

Dobavnice

Prav tako kot prevzemnice vam tudi dobavnice omogočajo vodenje zalog v vašem virtualnem skladišču in izdajanje dobavnic od kjerkoli, kjer imate dostop do interneta in tiskalnika. Istočasno pa vam vaše računovodstvo že lahko knjiži tudi izdajo blaga iz skladišča.


Delovni nalogi

Modul delovnih nalogov vam omogoča odpiranje posameznih delovnih nalogov ali izdelave zbirnih delovnih nalogov, saj se zavedamo kako pomemben je nadzor nad stroški, ki vam jih ustvari določen projekt. Zato enostavno odprete zbirni nalog in do konca projekta nanj samo dodajate različne postavke.

Potni nalogi

V primeru terenskega dela potrebujete potne naloge, zato smo za vas oblikovali poseben modul potnih nalogov. Modul vam omogoča izdelavo potnega naloga v enostavni vnosni maski, ki je vsak dan testirana na več kot 3000 uporabnikih.


Interna blagajna

Preko interne blagajne lahko nadzorujete izdatke, ki jih izdajate zaposlenim za potne stroške in prejemke, ko se slednji vrnejo iz poti.

Naročila

Spletna naročila iz vaše spletne strani bodo samodejno prihajala v naš modul naročil. Naročilom lahko spreminjate statuse, datume dobave in prejemnike. Naročila si lahko tudi natisnete. Prav tako lahko med naročila vnašate telefonska ali e-mail naročila, za katere ste se dogovorili sami. Tako boste imeli popolno evidenco naročil.

Ponudbe

V modulu ponudb lahko oblikujete ponudbe za vaše stranke in jim le te posredujete po pošti. Ponudbam lahko tudi spreminjate statuse in imate tako popoln nadzor nad realiziranimi in nerealiziranimi ponudbami.
Odnosi s strankami

Odnosi s strankami (CRM) - je sistem spletnih modulov, ki omogočjo obveščanje vaših partnerjev o vaših ponudbah preko mailingov. CRM so moduli za stike in odnose s strankami.

CRM sistem sestavljajo moduli:


Obveščanje

Preko enostavnega obveščanja lahko vaše vnešene partnerje obveščate o novih akcijah preko elektronske pošte. Modul vam omogoča pošiljanje na več naslovov hkrati.


Povpraševanja

Na spletni strani lahko oblikujemo obrazce za povpraševanja in tako vaši obiskovalci spletne strani oddajo povpraševanje direktno v program Entro.

DogodkiPartnerji

V primeru, da želite imeti nadzor nad vašimi dobavitelji in kupci jih lahko dodate v modulu partnerji in tako boste lahko imeli pregled nad vašimi dobavitelji in kupci iz kjerkoli in kadarkoli.


Evidence
Artikli/storitve

Vaše artikle in storitve lahko dodate v evidenco, v modulu artikli/storitve, in jih nato preko drugih modulov nadzorujete.


Poslovna leta

V primeru, da vas zanima poslovanje vašega podjetja v prejšnjem letu samo preprosto spremenite leto in že imate pregled za nazaj. (To velja samo v primeru če ste za poslovanje že uporabljali program Entro ali pa ste podatke naknadno vnesli v program.)

Ddv

V naši evidenci lahko enostavno dodajate različne stopnje ddv-ja.

Skladišče

Z enostavnim dodajanjem odpirate nova virtualna skladišča.

Zaposleni

V modulu zaposleni lahko dodajate zaposlene in jim določate tipe zaposlitve.